Prostor_66

PROSTOR BANNER

Detalji koji čine razliku u kupatilu

PR predstavljanje: TECE dizajnerski detalji

TECE dizajnerski detalji kupatila koji su vidljivi oku skrivaju besprijekornu tehnologiju iza zida.

Odabirom detalja svaka soba u enterijeru dobija svoj konačan izgled. I s pravom se kaže da detalji čine razliku. Isti prostor uređen u neutralnoj paleti boja može poprimiti potpuno drugačiji izgled korišćenjem različitih detalja i ukrasa. Odabrani detalji za uređenje enterijera ocrtavaju vaše estetske vrijednosti i stvaraju određenu atmosferu u prostoru.

Novo doba za kupatila

Decenijama je fokus u dizajnu kupatila bio isključivo na funkcionalnosti - obavljanju higijene. Danas je kupatilo, uz kuhinju, postalo najvažnija prostorija u svakom domu. Navike i zahtjevi korisnika su se promijenili, a kupatilo postaje oaza i utočište na početku i na kraju dana. Kupatilo danas nudi mnogo više od samo higijene. Relaksacija, revitalizacija duha i tijela, novi nivo higijene sa TECE VC tuš kanalicama, kupatila su postala pravi mali budoari. To je naravno zbog sve naprednijih tehničkih rješenja koja dolaze iza zida, kao i dizajna proizvoda za kupatilo i detalja. Dizajn je suštinski dio svakog kupatila, a detalji kao što su kupatilski dodaci, osvjetljenje, slavine, tuš kanalice i dugmad za ispiranje daju kupatilu završni „ touch “.

TCMI drainprofile 080422 670820

Dizajnirajte detalje za vaše kupatilo

Kao vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda, TECE se pobrinuo da možete izabrati potpuno usklađene detalje za svoje kupatilo. Novim “sjajem”, završnim obradama, oblicima i dimenzijama, zasijali su ne samo tuš kanalice, već i dugmad za ispiranje. Nekada zanemaren i neprimjetan, današnji dizajn dugmadi u potpunosti podržava stil dizajna i estetiku kupatila. TECE tasteri za aktiviranje mogu se kombinovati sa bilo kojim TECE vodokotlićem. Mogućnosti izbora boja, materijala i završnih obrada, poklopaca i dugmadi na TECE tasterima za aktiviranje su brojne. U mjeri u kojoj možete sami da kombinujete oblik i boju ključeva sa bojom i materijalom korica. Može li biti bolje od toga? Dugmad za aktiviranje od nerđajućeg čelika, stakla, plastike, betona, drveta, mermera, kamena, polirane ili brušene završne obrade, sa klasičnim i senzorskim aktiviranjem... Gotovo sve je moguće! Tako možete da integrišete čak i male detalje, kao što su TECE dugmad za aktiviranje, u sve stilove ukrašavanja i stavite tačku na „i“ prilikom opremanja kupatila.

6676 19 02 Seite 33

ŠTA SE KRIJE IZA DRUGE STRANE KUPATILSKOG ZIDA?

TECE vodokotlići nude tehniku ispiranja sa dvije zapremine koja prvenstveno doprinosi uštedi vode. Tako možete sami podesiti količinu vode za ispiranje – od 4,5 litara do 9 litara za veliko ispiranje, dok malo ispiranje ostaje konstantno na 3 litre.
S TECE-ovim vodokotlićima maksimalno ste fleksibilni. Jer svi vodokotlići mogu se kombinovati sa svim TECE tasterima za aktiviranje. Ukoliko vam nakon određenog vremena postojeća tipka više ne odgovara, jednostavno je možete zamijeniti novom. To znači da nema ograničenja za raznolik dizajn – a ni za fleksibilnost.

M TECEloop 9240614 Concrete 9240669 Brushed st steel buttons 201214

Fleksibilno podešavanje

S 4,5 na 9 litara jednim pokretom ruke – i to je moguće s TECE Uni vodokotlićem. Koristeći regulator na izlaznom ventilu, puna zapremina ispiranja se može lako podesiti i prilagoditi individualnim potrebama. Zahvaljujući tehnologiji dvostrukog ispiranja, djelimično ispiranje od samo 3 litra je uvijek isto.

6676 15 Seite 37

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!