Prostor_66

PROSTOR BANNER

Rast i razvoj poslovanja bez prepreka!

Intervju: Marko Tanazević - CEO Delight Group /

DVIJE DECENIJE VRIJEDNOG RADA, INOVACIJA I PRIVRŽENOSTI NAŠIM KLIJENTIMA DOVELI SU NAS DO DANAS - KADA IMAMO USPJEŠNO REGIONALNO POZICIONIRANU KOMPANIJU ČIJI REZULTATI KONSTANTNO RASTU, A NAJVAŽNIJE SVE VIŠE KLIJENATA NAM UKAZUJU SVOJE POVJERENJE.

Da li možete malo više da nam kažete o razvoju Delight-a?

MT: Na samom početku novog milenijuma počeli smo da razvijamo portfolio naših proizvoda i usluga. Vremenom smo proširili poslovanje na Adria region i razvijali se do nivoa da klijentima obezbjedimo potpuno integrisane usluge i kompletna rešenja za opremanje poslovnih enterijera. Vjerujemo da nudimo najbolju vrijednost za investicije naših klijenata, i pružamo kreativna, inovativna i inspirativna rješenja za poslovni prostor sa izuzetno kvalitetnim proizvodima i uslugama. Delight grupacija je jedina specijalizovana kompanija u ovom segmentu poslovanja u jugoistočnoj Evropi koja nudi kompletna rješenja sa sveobuhvatnim portfoliom vodećih svjetskih brendova, ekskluzivnim partnerstvima i saradnicima sa najboljim učinkom.

 VLA7466

Poslovnom strategijom koja se zasniva na rastu, razvoju i održavanju dugotrajne saradnje i partnerstva, mi smo kreirali niz dizajnerskih, arhitektonskih i tehničkih rješenja koja za krajnjeg korisnika obezbjeđuju unapređeno radno okruženje. Za naše klijente i njihove timove ovo znači da ih podržavamo u inicijativama da dostignu svoj pun potencijal na radnom mjestu, dok u isto vrijeme našim rješenjima pojednostavljujemo njihovu poslovnu svakodnevnicu i činimo radno okruženje prijatnijim i boljim za rad.  

P: Šta je vaša najveća snaga?

MT:  Naš najveći adut je ljudski kapital. Sa više od 100 specijalizovanih i kreativnih profesionalaca, Delight grupacija ima kompetentnost i kapacitet da isporuči kompleksne poslovne zadatke i rješenja. Sistematski i individualno prilagođen pristup klijentima, transparentnost, kontrola troškova i sistemsko vođenje projekata je samo dio naših prednosti i mogućnosti. Pojednostavljena komunikacija i integrisani procesi obrade zahtjeva su brže i jednostavnije a najviše značenje imaju za klijenta, i to je od izuzetne važnosti većini kompanija u svom poslovanju.

Integrisano poslovanje i objedinjeni timski proces donošenja odluka, zajedno sa obezbjeđenim sistemskim poslovnim rješenjem, dovodi do ispunjenja potreba naših klijenata i prevazilazi njihova očekivanja. Naš centralizovani sistem logistike obezbeđuje klijentu mogućnost nabavke na najvišem profesionalnom nivou, sa visokim kvalitetom post prodajne usluge, nezavisno od lokacije.


Rast osiguravamo nastavkom digitalizacije svih procesa obuhvaćenim kroz rešenja koja su razvijena i prilagođena našim poslovnim potrebama.


DEO 05443

P: Kako je Covid-19 uticao na vaše poslovanje i šta se promenilo?

MT:  Korporativni pristup poslovanju i jasna strategija doveli su nas gdje smo sada, a unapređenja tokom ove dvije izazovne godine bila su usmjerena na digitalizaciju i automatizaciju ključnih poslovnih procesa. Bez obzira na velike izazove i finansijsko-ekonomske efekte Covid-19 pandemije, Delight grupacija je iskoristila to vrijeme da reorganizuje i unapredi već započete planove o kojima u nastavku pričamo. Optimizovali smo tokove i procese rada, koji su nas doveli do nesmetanog rasta i širenja uprkos datoj situaciji sa kojom smo svi suočeni. Sa radnim okruženjem koje se konstantno menja, naši postavljeni procesi su doveli nove vrijednosti našim kupcima, dali prostor inovacijama i povećali našu produktivnost do rekordnih rezultata.

Uslužili smo više od 10,000 klijenata iz različitih sfera poslovanja i kreirali 50,000 jedinstvenih projekata, a trenutno se pripremamo i da obilježimo finansijski najuspješniju godinu do sada, iako su poslednje dvije godine pandemije bile izuzetno izazovne i teške za industriju i ekonomiju.

DEO 15208

P: Koji su Vam planovi i ciljevi u budućnosti?

MT:  Naša budućnost je unapred određena našim osnovnim vrednostima koje planiramo da nastavimo da poštujemo, a naša korporativna strategija ovo i potvrđuje. Ukratko, cilj nam je da zadržimo stabilan rast i da nastavimo da nudimo najbolju moguću uslugu klijentima, negujući uspješan tim uz konstantno unapređenje i inovaciju procesa koji našim klijentima obezbjeđuju ’’bolji dan na poslu’’ (što je i naš slogan).


CEO Marko Tanazević, kaže da je ljudski kapital, tj. specijalizovani i kreativni zaposleni koji imaju profesionalan i prilagođen pristup klijentima, najveća snaga naše grupacije.


DEO 15265

Naš rast je osiguran nastavkom digitalizacije svih procesa obuhvaćenim kroz rješenja koja su pravljena i prilagođena po mjeri. Zajedno sa našim partnerima i cijelim rukovodstvom, prepoznali smo da je jedan od koraka za postizanje postavljenih ciljeva širenje, tj. ekspanzija našeg prisustva sa Adria regije, ka regionu jugoistočne Evrope i sa pozicioniranjem u osam zemalja koje pokrivaju tržište od 40 miliona ljudi. Naši klijenti su naši najcjenjeniji ambasadori. Ako na to dodate visoko specijalizovan i profesionalan tim, inspirativno rukovodstvo i neprevaziđen kvalitet i dizajn proizvoda osigurali ste uspjeh i rast bez prepreke.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!