Prostor_66

PROSTOR BANNER

Hormann - Vrata Njemačke proizvodnje

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke od aluminijuma i čelika su posebno ekonomični zahvaljujući svojoj genijalno jednostavnoj konstrukciji sa veoma malim brojem komponenata. Tu su i završeci koji se iznova dokazuju u svakodnevnoj eksploataciji. Rolo vrata i rolo rešetka ne zauzimaju skoro nikakav prostor iznad otvora. Ona se kompaktno namotavaju iza grede. Bočno i u području plafona ne gubi se nikakav vrijedan prostor hale.

Visoka specijalizacija u izgradnji Hörmann rolo vrata i rolo rešetki u velikoj mjeri prevazilazi uobičajeni standard.  Implementacija specijalnih rješenja spada u svakodnevne obaveze našeg moćnog tima.

Hörmann mostovi za pretovar promišljeno su rješenje, kako bi se precizno izjednačile razlike između razine teretnih vozila i pretovarne rampe. Tako se pretovar može izvršiti u nekoliko horizontalnih pomaka u teretno vozilo ili iz njega. Robusna čelična konstrukcija sa platformom otpornom na savijanje izjednačava bez problema nejednaka bočna naginjanja kamiona.

Hörmann cerade za vrata štite robu prilikom pretovara od vremenskih uticaja, smanjuju troškove energije, spriječavaju nastanak propuha a time i izostanke zaposlenika zbog bolesti. U kombinaciji sa mostovima za pretovar nadstrešnice i rampe postaju suvišne.

teaser verladetechnik 2100x840

Hörmann industrijska vrata

Industrijska segmentna vrata

Orijentisani prema budućnosti, zahtijevaju malo prostora. Segmentna vrata se otvaraju vertikalno i time stvaraju više mjesta ispred i unutar garaže. Segmenti vrata se ravno slažu ispod plafona, vertikalno preko otvora ili prateći krov.

csm Verladetechnik Torabdichtung 1000x700 c5398641dd

Brza vrata

Hörmann brza vrata se koriste u unutrašnjosti i kao spoljni zatvarač radi optimalizacije protoka saobraćaja, radi poboljšanja klime prostorije i radi uštede energije. Hörmann program obuhvata providna vrata koja se otvaraju vertikalno i horizontalno sa fleksibilnom zavjesom, takođe i u kombinaciji sa segmentnim vratima i rolo vratima, kao i sa snažnim spiralnim vratima koja imaju aluminijumske profik s aravnom površinom.

teaser industrietorsysteme 2 1920x768

teaser schnelllauftore 1920x768

Vrata za zajedničku garažu

Konstrukcija vrata, koja praktično ne zahtijeva održavanje, otvara se i zatvara lakim hodom, veoma tiho i bezbjedno pomoću tehnike protivteže koja se ne haba. Robusna konstrukcija vrata omogućava individualne mogućnosti oblikovanja pomoću mnogobrojnih varijanti ispune, npr. perforirani lim, lamele ali i sa ispunom na mjestu ugradnje.

csm Sammelgaragentore 1000x700 01 38c9ba60c5

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!