Prostor_66

PROSTOR BANNER

Čvrste, tanke, otporne ploče stolova

FUNDERMAX KOMPAKT - HPL SE SASTOJI OD SLOJEVA CELULOZE I SMOLA, STABILIZOVAN JE POD PRESAMA NA VISOKOJ TEMPERATURI, I POD VISOKIM PRITISKOM. NA TAJ NAČIN, DOBIJENE SU TANKE (10-13MM) PLOČE DODATNO OJAČANE MELAMINSKOM SMOLOM. PRILIČNO JEDNOSTAVNO ZAR NE? KOMPAKT - HPL (HIGH PRESSURED LAMINATE), U ZAVISNOSTI OD ZAVRŠNOG SLOJA I STRUKTURE, MOŽE DA SE UPOTREBLJAVA ZA RADNE PLOČE, STOLOVE ILI ZA BILO KOJE HORIZONTALNE POVRŠINE  KOJE TREBA DA ODOLIJEVAJU KVAŠENJU I HABANJU. MOGU DA SE KORISTE KAO BAŠTENSKI MOBILIJAR, U KUPATILIMA, NA TERASAMA.

 

USAVRŠAVANJEM PROCESA I DIZAJNA DOBIJENI SU AUTENTIČNI DEKORI. ONI SU ZA VAS KOJI STVARATE, IMATE POTREBU DA ISKUSITE I PODIJELITE SA DRUGIMA NAJBOLJE, U BILO KOM STILU, U BILO KOM OKRUŽENJU.

square 2


Na naslovnoj strani je : Skver plus stambeni objekat

Lokacija: Dostojevskog 19, Novi Sad

Autor projekta: K2 Kovačević konstrukcije, Miloš Kovačević dig.

Investitor: Skver Plus doo

Primjena Max Compact Exterior panela:

0647 NT Golden Yellow


 

KIŠA. SUNCE. KOMPAKT.

Kompakt je materijal velike stabilnosti -  može da kisne, ne blijedi i ne deformiše se.  Njegova laka obrada i mogućnost montaže sa najrazličitijim okovom, čini da dobijate veliku slobodu pri dizajnu i opremanju.

prostor K1decembar 2021 4

Enduro – napravljen da izdrži

Eduro je struktura koja je mat, blago reljefna, upečatljiva. Za njeno razumijevanje potreban je taktilni doživljaj. Izdržljiva je i odolijeva čestom čišćenju.

U tehnološkom smislu, ova površina je bila namijenjena za zahtijevnije primjene, kao što su spoljašnji prostori, kuhinje i trpezarije. Mat finiš, kombinovan sa izuzetno reljefnom teksturom ostavlja upečatljiv efekat.

„Dolazimo do dekora koji nas vode osnovama arhitekture….Beton sa tragovima bušenja za industrijski stil.“

stampa prostor 69 206

Beton u tri varijante

Dekori koji udovoljavaju našoj vječitoj potrebi da  uhvatimo proces stvaranja su dekori koji repodukuju kamen, beton ili metal. Na njima se ogledaju robustni potezi brušenja, izlivanja ili patine. Na njima se vidi pokušaj da zarobimo vrijeme. Upoznajte tri varijante brušenog betona.

 Untitled 1

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!