Prostor_66

PROSTOR BANNER

Tamo gdje se kombinuju luksuzno i tradicionalno

Konferencijski centar Bristol na raspolaganju ima šest sala koje svojim imenima - Wisłok, San, Łemkowska, Huculska, Bojkoska i Poljska - ističu povezanost sa istorijom. Dvorane su opremljene najkvalitetnijom audiovizualnom opremom i omogućavaju odvijanjeigravanje i najzahtjevnijih događaja poput koncerata, pozorišnih predstava i modnih revija do 500 ljudi. Oprema hotela Bristol sa prekrasnim sofama i udobnim foteljama (arhitekte Arnea Jacobsen i Mareka Gawlik) pokazuju da su prostori namenjeni potpunom opuštanju. U celom hotelu možemo pronaći i elemente po uzoru na prve kerozinske svjetiljke ili rudarsku opremu. Posebnu pažnju privlače drveni stolovi na metalnim nogama, kao i originalne stolice i stolići za kavu.

etex3

Dizajneri interijera u Bristolu puštali su maštu i spajili luksuzni namještaj sa narodnim tradicionalnim zavesama, tapetima sa folklornim motivima, vezenih šarenih jastuka i skulptura. Boje dekora na zanimljiv način kombinuju sve kontrastne elemente. Osnovne boje - karakteristične i za modernizam i za narodnu kulturu - ovdje se neočekivano sastaju, stvarajući lepu i originalnu celinu.

etex4

Svaka soba u ovom hotelu je zasebna priča koju mogu da ispričaju savršeni materijali - kako tradicionalni, metal, staklo i drvo, tako i savremeni uključujući visokokvalitetnu Siniat gipsanu ploču. Gipsane ploče tipa SINIAT Cicha i Nida Sonic pružajući hotelskim gostima najvišu zvučnu udobnosti. Ulazeći u svaku od soba, odmah osetimo kako nas obuzima ugodna, baršunasta tišina - ne čuju se zvukovi iz susjednih soba, pa čak ni iz mjesta u kojima se odvijaju događaji ili konferencije. Arhitektura nije samo u izgledu, već i sve ono što opažamo različitim čulima - zvukovi, mirisi i to da se na određenom mestu osjećamo dobro i sigurno. PROMAT, koji je pružio sisteme visokokvalitetne pasivne zaštite od požara, poput zaštite instalacijskih prodora Promaduct®-500, također je dao značajan doprinos u realizaciji ove ideje u hotelu Bristol. Zahvaljujući tim neprimetnim rešenjima i profesionalnoj podršci savjetnika u svakoj fazi realizacije projekta, stvoren je siguran okvir za ovo gostoljubivo i lepo mjesto.

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!