156CM Slicica naslovne pored logoa

banner SS1

B&B Italia Maxalto /Artefacto design centar

Neprekidne inspiracije: Između naslijeđenog i savremenog

B&B Italia Maxalto brend osnovan je 1975.godine. Brend sadrži proizvode koji svoju inspiraciju crpe iz tipologija i stilova francuskog dizajna između dva rata. Liniju je osnovao i dizajnirao Antonio Citterio. Brend se hrabro opredjeljuje za izradu komadnog namještaja od punog drveta sa ručno izrađenim detaljima, u periodu kada je namještaj od plastike bio u procvatu.

maxalto casa2 04

maxalto casa3 07

Maxalto kolekcija se u poslednjoj deceniji počinje osamostaljivati kao sopstveni brend, koji se do tada prodavao isključivo u okviru B&B Italia prodajnih salona. Maxalto pažljivo istražuje i preispituje značenje doma i tradicionalnih prostorija, kao i njegovu interakciju sa savremenom tehnologijom. Idealan je za ljubitelje savremenog dizajna usresređenih na tradiciju. Brend karakteriše nevjerovatan kvalitet, skupocjeni materijali i pažljivo dizajnirani detalji koji odišu bezvremenskom elegancijom. Suština kolekcija je kreiranje modernih prostora ispunjenih komadima jednostavnih i prefinjenih geometrija koje mogu doprinijeti osjećaju harmonije i mira. 

maxalto casa3 09

Parigi 2020 7

Maxalto posjeduje pet različitih kolekcija koje se međusobno savršeno uklapaju. U pitanju su Apta, AC, Simplice, Lux, kao i Acro kolekcija. 

Ekskluzivni zastupnik Maxalto brenda za Crnu Goru je Artefacto + Design Centar .

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!