Prostor_66

PROSTOR BANNER

Do praktičnog i udobnog namještaja / fabrika namještaja KURTI

Fabrika namještaja “KURTI” svoju je djelatnost započela kao stolarska radnja 1991. godine.

Novi program proizvodnje namještaja započet je 1998. i obuhvata proizvodnju namještaja od pločastih materijala, kao što su: ormari, predsoblje, hotelske sobe, spavaće sobe, dječije sobe, kuhinje kao i ostali namještaj po mjeri i želji klijenta.

Fabrika namještaja Kurti 2016. proširila je asortiman proizvoda- proizvodnjom namještaja od farbanog medijapana. U 2017. godini započela je proizvodnja sobnih vrata, koja su od prvog dana doživjela veliki uspjeh.

1

Kompanija je u toku svog poslovnog puta nailazila na poteškoće, koje je zajedno za svojim zaposlenima uspješno savladavala.

Fabrika namještaja Kurti obavlja djelatnost na površini od 4000 m2 najmodernijom tehnologijom - CNC mašinom, formatizerima, krojačnicama i drugom opremom za obradu drveta.

U Fabrici vjerujemo da namještaj treba da bude praktičan i udoban..

2

3

4

U kompaniji se trudimo da pažljivo dizajniranim i izrađenim proizvodima, olakšamo svakodnevni život klijentima – tako što svakom domu dajemo poseban izgled i posebnu udobnost. Vjerujemo da je čar u detaljima, jednostavnosti i funkcionalnosti namještaja. Kompanija klijentima nudi samo najbolje i najpoznatije brendove dekor univera, medijapana, stofova i okova.

www.kurti-cg.com            mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.          adresa: Pistula bb, Ulcinj             tel: 069/520-716

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!