Prostor_66

PROSTOR BANNER

Feelwood: Više taktilnosti

More from wood EGGER /

Doživite savršenu harmoniju dekora i strukture. Budite inspirisani Feelwood proizvodima.

U vremenu brzog razvoja digitalizacije taktilni efekti postaju sve važniji. Zato posebnu pažnju posvećujemo našim strukturama i površinama.

Taktilni doživljaj usklađen sa teksturom dekora upotpunjuje ukupni utisak u dizajnu. Izražajnošću, karakterom, dubinom i prirodnošću nastojimo da se maksimalno približimo originalu kako biste mogli da realizujete izuzetne projekte na zadovoljstvo klijenata.

02PI AP PH fur feelwood H1176 ST37 03

Feelwood strukture omogućavaju vizuelni i taktilni doživljaj, pa ovi proizvodi imaju dodatnu vrijednost. Duboke Feelwood sinhronizovane pore će vas osvojiti svojim kvalitetom. Feelwood nudi kombinaciju dveju najboljih osobina proizvoda: izgled i taktilnost površine sličnu drvetu, kao i prednosti melaminski oplemenjenih ploča.

Strukture sinhronizovane sa dekorom

Samo ime Feelwood upućuje na vizuelno i taktilno iskustvo, a time i na jasnu dodatnu vrijednost proizvoda. Zahvaljujući savršenoj usklađenosti strukture i dekora, površine Feelwood vizuelno i na dodir djeluju gotovo kao furnir ili masivno drvo.

02PI AP PH fur detail H1180 Q1180

Feelwood u kombinaciji dekora i materijala

Sinhronizovane površine su dostupne na pločama iverice i MDF pločama, na Eurolight lakim saćastim pločama, radnim pločama, compact pločama i laminatima, sve s usklađenim kant trakama.

Specijalno dizajnirane kant trake sa poprečnim presjekom upotpunjuju autentičan izgled punog drveta. Ovo vam omogućava bezbroj mogućnosti u dizajnu i predstavlja ekonomično rješenje.

02PI PR PH fur EDC2020 heroshot decor match 02

Feelwood radne ploče sa ravnim kantom

Feelwood radne ploče sa ravnim kantom (model 100/1.5) postižu svoj jedinstven izgled i autentičnu prirodnost zahvaljujući dekorima sa sinhronizovanim strukturama. Na prednjoj uzdužnoj strani radna ploča ima ABS kant traku debljine 1,5 mm u istom dekoru. Kant traka sa poprečnim presjekom za poprečno kantovanje upotpunjuje prirodan izgled dekora i stvara opšti utisak koji se gotovo i ne razlikuje od punog drveta. Rezultat je radna ploča vrhunskog kvaliteta, jasnih linija i modernog izgleda.

Ekskluzivni distributer EGGER programa za Crnu Goru:
LAMEX DOO - PODGORICA
Vlada Ćetkovića 60. tel. 020 26 53 00
www.lamex.me

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!