Prostor_66

PROSTOR BANNER

La mia casa najljepši praznični ukrasi

La Mia Casa Home Decor radnja u Delta City-ju je renomirana i poznata po najljepšim i najfinijim novogodišnjim dekorima. Od nedavno u njihovom asortimanu možete uživati i na primorju u TC Butiko, u Radanovićima. U ovom broju predstavljamo selekciju 8 glavnih, unikatnih tema. Koja je vaša omiljena praznična tema?

Ove godine, ponuda La Mia Casa-e podijeljena je na nekoliko glavnih tema - od nostalgičnih do šik rustičnih. Sa ovim uzbudljivim izgledom za prazničnu 2019/2020. sezonsku ponudu dođite i doživite magiju za sebe…

Kreiranje posebne atmosfere dio je svakog novogodišnjeg i božićnog rituala koji se ne zaustavlja samo na kićenju jelke već redovno uz to želimo da čitav dom pripremimo za svečanosti, pa ukrašavamo svaki kutak kako bi raspoloženje bilo što veselije.

prostor 57 168

Da biste se opredijelili za temu koja vama najviše odgovara, dovoljno je da odlučite šta volite i šta želite da predstavite tokom praznika. Da li ste tradicionalista ili više volite moderan dizajn? La Mia Casa donosi mnogo različitih tema. Konceptualno se razlikuju po bojama, oblicima, simbolima, šablonima, kao i po stilu ili raspoloženju.
Za najradosniji praznik koji jedva isčekujemo svake godine, uvidjećete da postoji mnogo stvari koje moramo uraditi kako bismo slavili na pravi način. Možda budete zbunjeni i ne znate odakle da počnete ili šta da pripremite. Kako biste na najlakši način dekorisali kuću bez dugotrajnog potraživanja, evo par savjeta koji će uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme i budžet:


Tema Cristal Ball savršena je tema za malu djecu ili one koji žele ženstveni dodir svom božićnom displeju. Ova tema kombinuje sve ružičasto, bijelo, srebrno i što je najvažnije puno i puno sjaja za ženstveniji pristup božićnom ukrašavanju.


Christmas ritual praznična tema
Tema božićnih rituala je topla i primamljiva tema koja je podjednako efektna i za vlasnike domova i vlasnike firmi. Bez obzira imate li kafić ili seoski dom, tema Božićni ritual može svakome ponuditi ponešto. Topla bogata crvena, tamnoplava i svjetlucava zlatna boja savršeni su za dodavanje u vašu kolekciju ukrasa iz godine u godinu. Da bismo nadopunili rustikalni izgled stvoren ovom temom, preporučujemo kolekciju ukrasa u obliku zvijezde, većina hladnih bijelih, bakrenih sjaja, zlata ili toplih bijelih svjetala dobro će se slagati s ovom temom.

prostor 57 166

Country christmas praznična tema
Tema seoski Božić dekoracija savršena je za tradicionalne božićne boje i ukrase. Da biste ispoštovali ovu temu, potražite kugle u crvenoj, zelenoj i zlatnoj boji i stavite ih na debelo, grm, zeleno umjetno božićno drvce i dodajte nekoliko zapanjujućih toplih bijelih božićnih lampica. Ova tema kombinuje sve što volimo o Božiću, od prijateljskih figura do klasičnih boja i dodira prirode.

Embarace nature praznična tema
Božićna tema zagrli prirodu savršena je za ljubitelje prirode ili one koji žele uživati u prirodnom Božiću. Bogati, zemljani tonovi mogu se naći u ovoj kolekciji babuški i visećim ukrasima. Vjerujemo da su tople bijele božićne lampice savršen pratilac vaših ukrasa Embrace Nature.
December to Remember praznična tema
Tema božićnog ukrašavanja Decembra za pamćenje savršena je za porodicu i ljude s malom djecom. Svijetle boje i prijateljske figure zasigurno će osvijetliti dječji Božić i donijeti obilje svečane zabave u vaš dom. Razmislite o klasičnim božićnim crvenim bojama, bombonima, orasima, raznobojnim lampicama, figurama Deda Mraza i snješka kako bi stvarno doveli do teme decembra za pamćenje.


Novogodišnji praznici su vrijeme kreiranja uspomena. Svi imamo svoj jedinstveni način proslavljanja praznika. To može biti traženje perfektne jelke, spremanje domaćeg jela, izlazak i proslavljanje specijalnog datuma, ili prosto, provođenje vremena sa najmilijima. Jednostavno uživanje u najljepšem periodu godine!


Ice adventure praznična tema
Ledena avantura božićna tema savršena je za kreiranje vlastite zimske zemlje čudesa kod kuće. Od smrznutih i iskričavih snježnih stabala do plavih i srebrnih baušala, ledenog svjetla i akrilnih figura u obliku polarnih medvjeda i pingvina. Ledena avantura je idealna za one koji ove godine predviđaju bijeli Božić i one koji vole zimsku hladnoću.
dekorišite svoj biznis
Kompanija La Mia Casa se bavi ukrašavanjem korporativnih, komercijalnih i ličnih prostora i događaja. Njihov profesionalni tim dizajnera stoji vam na raspolaganju kako biste na najljepši mogući način unijeli radost i praznično raspoloženje u vaše komercijalne ili privatne prostore.

prostor 57 155

Dekorisanje jelke - savjeti
1. Osnovno osvjetljenje - obmotajte LED lampice oko grana. Uvijek počnite od donjih grana prema vrhu;
2. Dekorativne grane - pričvrstite različite ukrasne grane na postojeće grane jelke;
3. Ukrasne kuglice - aranžirajte ih tako da kreiraju zanimljivu mješavinu: 70% sjajnih, 30% mat bombica. Stvorite dubinu - postavljajte bombice blizu
stabla jelke;
4. Dekorativni detalji - Zakačite teške dekorativne ornamente naizmjeničnih oblika i materijala čvrto za granu;
5. Dekorativno osvjetljenje - obmotajte dekorativno osvjetljenje (sa spoljašnjih strana) sa grane na granu, pričvrstite žicom kako bi bilo fiksirano;
6. Finiširajte sa nekoliko akcenata - grupišite nekoliko manjih predmeta. Rasporedite grupe u nekoliko ponavljanja jer je umirujuće za oči;

prostor 57 153

Santa around the world praznična tema
Prigrlite čuda kulture i ugrijte se osmjesima ljudi i životinja iz cijelog svijeta u ovoj najuzbudljivijoj, vedrijoj i najintrigantnijoj temi u božićnoj kolekciji 2019. godine; Djeda Mraz OKO SVIJETA!
Od lame do flaminga, visećih kaktusa, krokija i žirafa koje guraju sanke napunjene snijegom, Odaberite da putujete po svijetu sa nama kroz šarene ukrase, razigrane, kulturalne poklone i poželite svima srećan Božić.

Red velvet praznična tema
Za ljubitelje fenomenalne muzike i vrhunskih pića, RED VELVET je nova klasična, ekstravagantna tema puna cvjetnog luksuza i elegantnih printova! Bogate boje i raskošne teksture uparene s maštovitim maskama, unikatnim kuglama, modernim ukrasima i visećim flamingosima s jarko ružičastim perjanim repovima čine ovu temu neodoljivom!

 

 

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!