156CM Slicica naslovne pored logoa

lamex baner

Jednostavnost i elegancija savremenog doma

568FAAC8 BAD1 45DA B2D9 BC26AB1C484C

Marko Marković, dizajner enterijera /

Vlasnik ovog stana želio je moderan, a istovremeno dobro organizovan prostor koji će zračiti toplinom i udobnošću doma. U stanu dominiraju zemljani tonovi i prirodni materijali koji stvaraju prirodan i topao ambijent.

Stan se nalazi na drugom i trećem spratu porodične kuće u Tivtu i površine je 130m2. Pri uređenju enterijera korišćeni su kvalitetni materijali (parket, drvo, keramika,tapete…) koji su stvorili upečatljiv utisak. Pažljivo stvoreni volumeni osvetljavaju enterijer prirodnom svjetlošću i još više ističu prisustvo pomenutih materijala.

4

3

Na prvom nivou se nalaze kuhinja, trpezarija,dnevni boravak, toalet, vešeraj i terasa, dok se na spratu nalazi master soba sa kupatilom, kao i dvije dječije sobe sa zajedničkim kupatilom- svaka od njih ima svoju terasu. 

Konzolno drveno stepenište vodi do gornjeg sprata sa sobama.

6

2

Dnevna soba odiše elegancijom i jednostavnošću a za to je zaslužan pažljivo biran namještaj. Uz podne obloge od drveta dobro je iskombinovana siva plišana garnitura i fotelje u plavoj nijansi, ovaj spoj prostoru je pružio dodatnu eleganciju. 

Projektovane linije kuhinje su dosljedno pročišćene i lišene detalja, u prvi plan izvire ljepota primjenjenih materijala i forma kompozicije.

8

11

Cio koncept je naglašen međusobnim kontrastom materijala – glamurozni bijeli visoki sjaj i frontovi sa naglašenom teksturom drveta. Ugradni kuhinjski aparati svojim dizajnom dosljedno prate koncept svedenosti u enterijeru.

Toalet odiše čistoćom i luksuzom. Na podu je tamna keramika, dok su zidovi svjetli u imitaciji mermera. Eleganciju i toplinu toaleta dodatno naglasavaju elegantni lavabo i polica od drveta.

Foto: Jovan Radulović

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!