156CM Slicica naslovne pored logoa

lamex baner

Balans između lijepog i udobnog

Alisa design  enterijeri /

Alisa design je imao izazovan i inspirativan zadatak da za Exclusive star centar osmisli enterijer. Ovaj centar je jedan od najluksuznijih u regionu. Svojim idejnim uređenjem prostorija – od čekaonice, kancelarije, pa sve do prostorija u kojima se nalaze najmoderniji laseri i oprema za vršenje tretmana za njegu lica i tijela, studio Alisa design je doprinio da cjelokupni Exclusive star centar dobije jedinstven i privlačan izgled.

DSC 5297

DSC 5304


Dobar dizajn enterijera podrazumijeva ravnotežu između ukrasa i cjeline.


Alisa design je imao izazovan i inspirativan zadatak da za Exclusive star centar osmisli enterijer. Ovaj centar je jedan od najluksuznijih u regionu. On se prostire na 80 m² i u njemu veliku ulogu u stvaranju prijatne atmosfere imaju, kako stručno i ljubazno osoblje, tako i izgled unutrašnjeg prostora. Alisa design je svojim idejnim uređenjem prostorija – sve od čekaonice, kancelarije, pa do prostorija u kojima se nalaze najmoderniji laseri i oprema za vršenje tretmana za njegu lica i tijela, doprinio da cjelokupni Exclusive star centar dobije jedinstven i privlačan izgled. Nježna i umirujuća pastelna nijansa prostorija budi pozitivnu energiju neophodnu radi dostizanja cjelokupnog psihofizičkog odmora. Pozitivnoj energiji doprinosi i blago osvjetljenje koje stvara osjećaj da se radi o utočištu dalekom od svakodnevne gradske vreve i mnogobrojnih obaveza.

DSC 6214

DSC 6272


Ambijent pun bezbrižnosti i udobnosti u kome se svaki posjetilac može pronaći


Pripadnice ljepšeg pola će u prostorijama u kojima se vrše tretmani lica i tijela steći utisak da se radi o centru u nekom od velikih evropskih gradova. Upečatljivom utisku doprinosi raskošni pult u cjelosti izrađen od magnum pločica koji upotpunjuje prostor svojim jedinstvenim izgledom. Detalji u zlatnoj boji u art deco stilu odišu luksuzom i utapaju se u cjelokupni moderni ambijent, dokazujući da dobar dizajn enterijera podrazumijeva ravnotežu između ukrasa i cjeline. Dati detalji su raznovrsni – od insekta skarabeja koji simboliše preporod i snagu, pa sve do ogledala koji omogućavaju da se posjetiteljke centra odmah uvjere u blagotvornost tretmana za koji su se odlučile.

DSC 6307

Ogledala imaju važnu ulogu u oblikovanju prostora u Exclusive star center-u.

tekst:
Spec.sci.arh Osmanagić Alisa

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!