156CM Slicica naslovne pored logoa

lamex baner

Luksuzni stan sa pogledom na more

Marko Marković, dizajner enterijera /

Stan se nalazi u Tivtu, na površini od 130m2. Rađen je namjenski za turističke potrebe. U pitanju je trosoban stan, posjeduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom kao i dvije terase. Ono što ga čini posebnim, upravo je krovna terasa koja mu pripada, površine 150m2, sa fantastičnim pogledom na zaliv. Takođe, zgrada posjeduje i zajednički bazen.

10

11

Prvo što primijetite pri samom dolasku u stan je pogled koji je izvanredan. Jednostavan ali udoban i prijatan dizajn je odlika ovog enterijera. Prostor koji nije preopterećen velikim brojem detalja. Njegova svrha je da gostu pruži potpunu ležernost i udobnost tokom boravka.

Dnevna soba, kuhinja i trpezarija predstavljaju jedinstven prostor otvorenog koncepta. Ovim je postignut osjećaj otvorenosti prostranstva. Ove prostorije se nadovezuju na dvije terase, a dijele ih staklena vrata cijelom dužinom zida.

17

19

20

U enterijeru su u velikom procentu za oblaganje zidova korišćene tapete visokog kvaliteta, pa je time ovaj prostor dodatno dobio na osjećaju luksuza. Za unutrašnjost su izabrani mirni završni materijali koji se ne sukobljavaju sa morem izvan prozora – tapete, pločice, prirodno drvo. Paleta boja je izgrađena na kontrastu tamnih i svjetlih nijansi, što daje dubinu unutrašnjosti.


Vizura prema plavetnilu prostire se duž cijelog stana, tačnije dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije.


31

37

Kuhinja je kao i ostatak enterijera jako moderna jednostavih linija od bijelog medijapana i drveta.

Sve tri sobe izgledaju drugačije, a jednostavnom upotrebom dobre tapete svaka ima svoj poseban šarm.

Posebno se vodilo računa o odabiru kvalitetne i moderne rasvjete.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 665 155

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!