Prostor_66

PROSTOR BANNER

Habitat - kolekcija proljeće ljeto ‘21

Dom je utočište, mjesto gdje možemo biti svoji i osjećati se opušteno. Intiman prostor dobrodošlice, miran i siguran, učiniće da se svako osjeća prijatno. Ove sezone Habitat se vraća samoj suštini dizajna, kroz kolekciju u kojoj svaki predmet ima svoju priču: priču koja unosi dobru enegriju u dom.

Svijetla, svježa, autentična, gostoljubiva, šarena, minimalistička, bogata, prirodna, urbana, otvorena - upravo ta raznolikost čini Habitatovu  novu kolekciju.

823353 40

Habitat Design Studio je inspiraciju za novu kolekciju tražio u Švedskoj, gdje je sveprisutnost i raskoš prirode inspirisana ‘Lagom’, načinom života zasnovanim na povratku onome što je bitno: skladan, uravnotežen, etičan, minimalistički i ispunjen način života.

Stillhet oblači enterijer u jasne boje i čiste oblike, u sirove i inspirativne materijale, doprinoseći odmoru i meditaciji i ravnoteži između poslovnog i porodičnog života.

Stillhet odjekuje našu potrebu za vedrinom i autentičnošću.

 803069 41

‘Rad zanatlija vrijedan je jednako kao i rad dizajnera.’ Terence Conran, osnivač Habitata.


Na raskršću tradicije i inovacije pod dubokim uticajem istorije, putovanja i različitih kultura, Potrugal je simbol velikog povratka visokokvalitetnogevropskog zanatstva.

Autentičnost je takođe ključna riječ kolekcije ‘Artesanato’ koja nastaje susretom Habitat Design Studio-a i malih portugalskih design studio-a. Iz ove saradnje izašle su šarene i sofisticirane, limitirane kolekcije predmeta.

825137 42

Mali balkon, terasa ili velika bašta: sada više nego ikad Habitat teži da pozdravi eksterijer kao suštinsko proširenje kuće i prijeko potreban prostor za predah. Sa kolekcijom proljeće-ljeto 2021, Habitat donosi eklektičnu Outdoor kolekciju, obučenu u primarne boje i bezvremenske oblike.

 

Novu kolekciju pronađi u franšiznoj radnji na Bulevaru Džordža Vaši­ngtona 3/1 u Podgorici ili na sajtu www.habitat.co.me

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!