Prostor_66

PROSTOR BANNER

Pločasti materijali za enterijer

Otporni, laki za održavanje i sa antibakterijskim površinama /

Kada razmišljamo o namještaju za hotele, restorane, poslovne prostore – osim o estetici, moramo da mislimo o održavanju površina. O čestoj upotrebi i higijeni.

Čitav spektar proizvoda koji zastupamo (EGGER, FUNDERMAX) ima sertifikovana antibakterijska svojstva. Eurodekor melaminski oplemenjene ploče, oplemenjena iverica, Eurolight, MDF, PerfectSense lakirane ploče, laminati, Compact -HPL za enterijer – sve ih karakrteriše higijenski “zapečaćena“ površina, tretirana elektronskim snopom.

yyyHigijenski „zapečaćena“ površina, tretirana elektroinskim snopom 

Zahvaljujući melaminskoj smoli koja ne dozvoljava razvoj bakterija, ove površine su posebno pogodne za dolazak u kontakt sa hranom.

U realizaciji projekata važno je misliti na antibakterijska svojstva materijala. Zato enterijerski Compact ima higijenski zapečaćenu površinu koja može da podnese čestu dezinfekciju. Takođe je važna garantovana dodatna sloboda pri dizajnu enmterijera. Max Compact Inetrior je testiran na abazbednost pri dolaženju u dodir s hranom.

Materijali su testirani na habanje, grebanje i udarce, u nezavisnim laboratorijama u Austriji. Melaminski oplemenjene ploče pokazuju veliku trajnost i izdržljivost i lake su za održavanje. U našem programu su i atraktivne površine na kojima ne ostaju otisci prstiju, zbog posebno tretiranog laminata, baršunastog na dodir.

Untitled 1

PRIMENA FUNDERMAX COMPACTA U JAVNIM I PRIVATNIM PROSTORIMA

Danas su higijenske, otporne i antibakterijskle površine neophodne. Posebno je važno bobezbjediti visoko frekventne zone, gde je neophodno dodatno voditi računa o higijeni, (kao što su bolnice, laboratorije, ordinacije, škole, bazeni, hoteli, komercijalne kuhinje i industrijski objekti.)

Izdvajamo Fundermax Compact za enterijer koji izdržava čišćenje čak i sredstvima za dezinfekciju i uklanjanje rđe. Zato se Max Compact Interior 13 mm koristi za sanitarne kabine i pregrade u toaletima, a Max Resistance se koristi posebno za opremanje laboratorija, bolnica, i svih onih prostora gde se zahteva apsolutna čistoća.

072 Hotel Fruske Terme Fotografije Edvard Nalbantjan
Fruške terme, Srbija / Foto: Edvard Nalbantjan

Max Compact Interior  se koristi za izradu najotpornijeg namještaja u privatnim zonama, posebno u toaletima i kuhinjama, (radne ploče, frontovi i zidne obloge, sanitarne pregrade).


SHOWROOM:  Vlada Ćetkovića 60

 81000 Podgorica

LAMEX DOO DANILOVGRAD

PROIZVODNJA: Grbe bb, Spuž, Danilovgrad

www. lamex.me

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

020 265 300


 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!