Prostor_66

PROSTOR BANNER

Poziv na ušuškanost i opuštanje

SVIMA TREBA MALO TOPLINE U TEŠKIM ZIMSKIM DANIMA. COZY ENTERIJERI NAS SVOJIM STILOM POZIVAJU NA UŠUŠKANOST I OPUŠTANJE, TOPLINU I MIR. UKOLIKO ŽELITE DA VAŠ ENTERIJER DOBIJE NOTU TOPLINE PRATITE NEKE OD SLEDEĆIH SAVJETA. COZY JE RIJEČ KOJA SE UPOTREBLJAVA KADA JE NEŠTO UDOBNO I OPUŠTENO. KOMBINACIJA BIJELIH I SVIJETLIH TONOVA U KOMBINACIJI SA DRVENIM ELEMENTIMA U ENTERIJERU SU KARAKTERISTIKE OVOG STILA. U OVAKVIM ENTERIJERIMA ZASTUPLJENE SU NJEŽNE I PASTELNE BOJE, KAKO NA ZIDOVIMA TAKO I NA NAMJEŠTAJU. IZABRALI SMO ZA VAS NEKE DETALJE KOJE MOŽETE NAĆI U ONLAJN RADNJAMA IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA.

bbvxb

Prirodna paleta boja

Prirodne boje soba, uglavnom neutralne kombinacije boja, idealne su za dnevne sobe. Promjena sezonskih akcenta s narandžastih bundeva u zelene vijence omogućava glatki prelaz s jesenjeg na zimsko uređenje, dok dnevni boravak održava toplim i udobnim. Tople boje soba savršene su za naglašavanje ugodnog zimskog uređenja. Neutralne boje i pastelne su moderni trendovi u uređenju enterijera doma, dok su narandžaste nijanse najbolje, tople i lijepe ideje za uređenje prostorija u hladnim godišnjim periodima.

Prirodni materijali za uređenje enterijera

Dizajn zidova od opeke ili drveni zidovi, u kombinaciji s mekim teksturama i drvenim namještajem stvaraju prekrasne i tople dnevne sobe, savršene za uživanje u zimskim noćima kod kuće.

Udoban namještaj za dnevni boravak

Meke teksture udobne sofe s velikim jastucima dodaju udobnost modernim dnevnim sobama. Tople tkanine za presvlake i šareni detalji upotpunjuju prekrasno zimsko uređenje.

Untitled 3

Sofa od pliša

Presvlake od pliša dodaju šik modernom dizajnu dnevne sobe. Moderne tamnoplave i tirkizno zelene pastele stvaraju mirnu atmosferu u udobnim, elegantnim i modernim životnim prostorima.

Tople podne prostirke

Podni tepisi djeluju kao sidra i ujedinjuju namještaj za dnevni boravak stvarajući sklad i estetsku privlačnost. Mekani podni tepih idealan je za zimsko uređenje, a možete ga skinuti i spremiti u proljeće i ljeto. Vještački materijali se lako čiste, ali mješavine vještačkih i prirodnih vlakana stvaraju lijepe, praktične, izdržljive i udobne podne prostirke, savršene za uređenje dnevnog boravka u hladnim godišnjim dobima.

fsdaf

vxcvxc

 

Dizajn rasvjete

Veliki prozori privlače prirodnu svjetlost u dnevne sobe i čine dnevni boravak svijetlim i udobnim. Razna rasvjetna tijela stvaraju atraktivan dizajn rasvjete koji omogućuje promjenu intenziteta osvetljenja i promjenu raspoloženja u dnevnoj sobi. Stropne, stone ili podne svetiljke idealne su kombinacije za stvaranje vizualne udobnosti u modernim dnevnim sobama.

Zimski akcenti

Šareni akcenti i topli ukrasni dodaci poput rukotvorina i svijeća daju ugodan šmek modernim dnevnim sobama i ispunjavaju prostor toplinom. Razigrani dizajni i teksture drveta stvaraju vrhunsku udobnost i naglašavaju neformalni stil uređenja enterijera.

Untitled 1

Udoban tekstil

Kućni tekstil jedan je od glavnih elemenata oblikovanja udobnih, toplih, privlačnih i modernih životnih prostora. Deke i jastuci od krzna, vune, filca, lana i pamuka savršeni su za zimsko uređenje. Pokrivači i jastuci, navlake za namještaj i zavjese za prozore funkcionalni su ukrasni dodaci koji mogu pretvoriti svaki dnevni boravak u sigurno i ugodno utočište zimi.

vxcv

Untitled 2

Ugodan kutak

Stvaranje ugodnog kutka za čitanje i odmor odlična je ideja koja poboljšava vaš udoban dizajn dnevnog boravka. Mekana stolica i otoman ili ugradna klupa i zidne police s knjigama izgledaju privlačno, toplo i udobno.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!