Prostor_66

PROSTOR BANNER

Prirodni nastavak unutrašnjeg

Tribù vanjska kolekcija/ Artefacto design centar /

BELGIJSKI BREND TRIBÙ PIONIR JE U SEKTORU VANJSKOG NAMJEŠTAJA I JEDNA JE OD PRVIH KOMPANIJA KOJA JE VANJSKI PROSTOR ZAMISLILA KAO PRIRODNI NASTAVAK UNUTRAŠNJEG. OSNOVAN 1990-IH KAO PORODIČNA KOMPANIJA, TRIBÙ JE POSTEPENO POSTAO MEĐUNARODNA KOMPANIJA I SEKTORSKI LIDER KOJI DISTRIBUIRA U ŠEZDESET ZEMALJA. SVAKA KOLEKCIJA ELEGANTNOG TRIBÙ NAMJEŠTAJA TRAJE TOKOM VREMENA NE GUBEĆI NIŠTA OD SVOJE PRIVLAČNOSTI. SVAKI PROIZVOD ODLIKUJE SE PROFINJENIM STILOM I UPOTREBOM VISOKOKVALITETNIH MATERIJALA U KOMBINACIJI S DISKRECIJOM I ELEGANCIJOM.

Zahvaljujući jakom sektoru za istraživanje i razvoj kompanije, Tribù koristi čvrste materijale koji su otporni na sve vremenske uslove, garantujući eleganciju. Sofe, ležaljke, vrtni kreveti kao i stolice, stolovi i suncobrani dizajnirani su za udobnost i jednostavno korištenje s najkvalitetnijim održivim materijalima i ekološki prihvatljivim pakovanjem. Tribù-ovo poštovanje prema okolini prati njegova politika društvene odgovornosti prema partnerima i saradnicima u Evropi i Indoneziji; Tribù vjeruje da dostojanstveni radni uslovi moraju biti temelj svake saradnje koju inicira brend.

Vis a vis sofa Nomad

Vanjski prostor kao produžetak interijera

Tribù proizvodi vanjski namještaj bezvremenske estetike i najkvalitetnijih materijala. Osnovno načelo kompanije je da je vanjski prostor produžetak interijera i da ga treba opremiti elegantnim i čistim linijama koje mogu ostati aktuelne tokom vremena. Za Tribù, opuštanje u vrtu je sinonim za brigu o sebi i stavljanje po strani problema vanjskog svijeta. Tribù vam omogućava da se opustite na udobnim sofama, kao što je modularna, mekano podstavljena i izuzetno udobna Senja kolekcija izrađena od održivih materijala; ili se sklonite od sunca ispod podesivog suncobrana Eclipse od tkanine i tikovine, dostupnog u dvije boje. Šik i elegantan Tosca sto otporan na vremenske uslove i vodu pruža savršeno okruženje za ručak s prijateljima ili porodicom. Namještaj i dodaci Tribù idealni su za stambeno ili poslovno opremanje unutrašnjih i vanjskih prostora, s posebnim kolekcijama za restorane i barove. Dizajn se često povjerava međunarodno poznatim kreativcima koji spajaju savremeni dizajn sa rigoroznim stilskim i tehničkim standardima brenda. 

PORTUGAL 2021 CTR12762

Vanjske ležaljke, fotelje, stolovi i rasvjeta

Tribù predlaže vanjski krevet Pavilion s baldahinom za čisto opuštanje u hladu od sunčevih zraka. Od tikovine, aluminijuma i tkanine, krevet Pavilion može pretvoriti kutak vrta, mjesto pored bazena ili na terasi u najbolje mjesto za boravak. Potpuno je prilagodljiv zahvaljujući velikom izboru tkanina i završnih obrada i može se upotpuniti udobnim pomoćnim stolićem. Vis à vis je vrlo opuštajuća ležaljka na točkićima od tikovine, savršena za one koji se žele izležavati uz bazen ili u vrtu kuće ili hotela. Može se nagnuti i ima ergonomski jastuk. Vis à vis može biti upotpunjen velikim stolom sa strane, a također je moguće postaviti dvije ležaljke jednu ispred druge za prijateljski razgovor.

Vis a vis loungers no model

Tribù ne proizvodi samo namještaj, već i vanjske dodatke. Brend proizvodi impresivne viseće i stone svjetiljke koje upotpunjuju vanjske prostore stilom i elegancijom. Izvorni Madame Cachet, iz kolekcije Monsieur Tricot, uključuje svjetiljke od pletenog polietilena. U ovom slučaju, stona lampa ima ručno izrađen globus i sijalice u obliku suze koje odaju toplu i obavijajuću svjetlost. Madame Latoque je ručno pletena viseća svjetiljka dizajnirana, kao i ostale, za savršenu integraciju s Tribù namještajem.

5e5ff1de34ad5d2bef8faa5d ibiza tribu

Među dopunama namještaja, najsvestraniji i najfunkcionalniji su zasigurno mali stolovi koji se lako mogu premještati unutra i van. Tao je elegantan četvrtasti sto od laganog betona, čiji je čvrsti izgled popraćen vrlo originalnom igrom simetrije, posebno kada su dva identična stola spojena. Sto za ručavanje TAO takođe je dio iste kolekcije koju je dizajnirala Monica Armani; njen jedinstveni skulpturalni i minimalistički izgled donio mu je nagradu Archiproducts Design Awards 2019. u kategoriji vrtnog namještaja.

Izložbeni salon na novoj adresi, Radanovići bb, 58330 Kotor.

Ekskluzivni zastupnik i distributer za Crnu Goru je ARTEFACTO+Design Center d.o.o.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!