Prostor_66

PROSTOR BANNER

Pratite konferenciju BuildUp o održivoj gradnji preko Live Stream-a

Obezbijedite pristup za live stream konferencije BuildUp 2022: Powered by TECE i pratite predavanja i diskusije iz svoje kancelarije ili fotelje.

BuildUp konferencija, koja će biti održana pod sloganom Održivo jer je neizdrživo, okupiće preko 20 vodećih stručnjaka koji će podijeliti svoja iskustva i rješenja iz domena održive gradnje i poslovanja.

U fokusu predavanja i stručnih diskusija biće (1) regeneracija starih zdanja, (2) održivost i fleksibilnost poslovnih prostora, (3) izazovi zapošljavanja u građevinskoj industriji, ali i (4) pitanje energetske efikasnosti porodičnih kuća.

Keynote Speaker na konferenciji biće arhitekta Dean Lah iz slovenačkog biroa ENOTA. Osim toga, događaj će okupiti vrhunske stručnjake iz svijeta nekretnina, arhitekture i građevinarstva na jednom mjestu.

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=uccDg3hvePw

2 buildup 2022 Dean Lah keynote speaker

Vrhunski predavači

Lazar Kuzmanov i Aleksandar Kovjanić u svom predavanju obradiće studiju slučaja potpune rekonstrukcije Radničkog univerziteta u Novom Sadu.

Tim kompanije AFI Europe Srbije podijeliće sa nama detalje projektovanja i izgradnje Skyline AFI Tower u Beogradu.

Marija Simeunović će održati atraktivno predavanje na temu kako formirati timove koje traju.

Predrag Milosavljević će obraditi studiju izgradnje prve kuće od konoplje.

3 buildup 2022

Panel diskusije

Igor Conić vodiće panel o regeneraciji i renoviranju starih zdanja. Njegovi sagovornici biće Ivana Letić (Delta Real Estate), Dušica Totić i Marko Korošec (Remorker Architects), kao i Dragana Konstantinović (Fakultet tehničkih nauka Novi Sad).

Vesna Krizmanić vodiće panel o održivosti i fleksibilnosti poslovnih objekata. Njeni sagovornici biće Jovana Cvetković (MPC Properties), Jelena Jolović (Novaston) kao i Slavko Bingulac (Sirius Offices).

Miljan Mikić moderiraće diskusiju o izazovima zapošljavanja i razvoju timova u građevinskoj industriji. Učesnici ovog panela su Rada Anđelić (Energoprojekt), Lela Alempijević (Studio Zabriskie) i Tatjana Beatović (Modulor).

Dejan Mitov vodiće panel o energetskoj efikasnosti porodičnih kuća. Njegovi sagovornici biće Anđela Karabašević (AKVS Arhitektura), Predrag Milutinović (MAPA Architects) i Miroljub Stanković (KontraStudio).

Online prenos

Za stručnim događajem koji organizuje portal Gradnja sa svojim partnerima vlada veliko interesovanje.

Sve ulaznice za konferenciju koja će biti održana 16. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci, sa početkom od 10 časova, su rasprodate.

Predavanja i panel diskusije možete pratiti i preko prenosa na Gradnja YouTube kanalu. Raspored predavanja i panela možete pogledati na adresi www.buildup.rs.

Kotizacija za Live Stream iznosi 20 evra.

Vašu kartu za online prenos možete rezervisati popunjavanjem formulara.

 LOGO WHITE

Časopis za Arhitekturu, građevinarstvo, enterijer. dizajn i ličnosti.

Kontakt


Tel: +382 (0) 20 653 271

Tel: +382 (0) 69 429 375

Tel: +382 (0) 67 210 904

E-mail: casopisprostor@gmail.com

Podgorica

 

Časopis Prostor u inboxu

PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

We do not spam!